Termeni si conditii

Folosirea site-ului sneakergarage.ro implica acceptarea termenilor de utilizare mentionati mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. In calitate de utilizatori sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri si luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. sneakergarage.ro este un magazin de desfacere “en-detail” (comertul cu amanuntul). Produsele comercializate in acest magazin sunt destinate consumului, iar revanzarea acestora este strict interzisa (conform Codului Fiscal).

1.Obligatiile de inregistrare ale Membrului/Clientului

Pentru utilizarea serviciului persoanele sunt obligate sa se inregistreze. In cazul in care optati pentru inregistrare sunteti obligati sa completati formularul de inregistrare completand informatii reale, corecte, actuale si complete. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila

2.Inregistrarea si comportamentul ca Membru/Client

Pentru utilizarea serviciului persoanele sunt obligate sa se inregistreze. In cazul in care optati pentru inregistrare sunteti obligat sa completati formularul de inregistrare inscriind informatii reale, corecte, actuale si complete. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila

3.Publicitate si conexiuni cu alte site-uri

Clientul/Membrul va fi implicit de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / conexiune / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti responsabili nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, pentru cele mai sus mentionate.

4.Respectarea drepturilor de autor

Intregul continut al site-ului www.sneakergarage.ro , inclusiv Newsletterele, este proprietatea SC SPORTINTENSO SRL si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala.

Folosirea pentru uz comercial sau contrar intereselor SC SPORT INTENSO SRL a oricarui material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei este stric interzisa. . Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de e-mail office@sneakergarage.ro

Folosirea fara acordul SC SPORT INTENSO S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Product added to wishlist
Product added to compare.